Valpkurs – för dig med valp från 4 månader

Bäst var dag Kamrats Kiwi

Kursen passar dig med valp från fyra månader upp till sex månader.
Vi går igenom hur du bygger en bra relation med valpen för att ni ska blir ett team som arbetar tillsammans med glädje. Kursen passar alla oavsett vad du har för mål med din träning. 
Vi går igenom de viktiga delarna för att få en hund som fungerar väl i vardagen och vi lägger fokus på följsamhet och passivitet.
Andra delar som vi går igenom är hur du genom att använda olika typer av belöningar övar upp hundens lyhördhet och samarbetsvilja och därmed lägger grunden för vidare träning. Det innebär att vi uppmärksammar och belönar rätt beteenden hos hunden för att slippa att åtgärda felbeteenden genom förbud och korrigeringar.

Vi coachar er i belöningsbaserad träning och tar hänsyn till att varje hund och människa är unika individer.

Antal gånger: 5

Med hänsyn till rådande smittläge och direktiv från myndigheterna så reserverar vi oss för att det kan påverka starttid punkten för våra kurser.

Kvällstid: Tisdagar 18/1 kl 19.00 – 20.30 Inställd

Dagtid: Onsdagar 19/1 kl 10.00 – 12.00 1 plats kvar

Plats: Hornstäve ridhus (http://www.hornstave.se/text1_20.html)
Pris: 1.600 kr inkl moms
Max 4-5 deltagare (vi anpassar antalet deltagare efter den nya informationen rörande smittspridningen 22-01-12)

Instruktörer: Marie Ahlqvist
Hjälpinstruktör: Per Persson

Kursen bygger på Eva Bodfäldts bok ”Kontaktkontraktet” och Maria Brandels ”Bästa starten” samt ”Bäst var dag”. Under kursens gång delar vi ut kursmaterial med övningar som ni tränar på hemma mellan kurstillfällena. Vi har även korta teoripass där möjlighet finns att ställa frågor om valpen och träning med valp.

Välkommen med din anmälan till info@caninetreat.se!