Anmälnings- och bokningsinformation

Anmäla till kurs

Din kursanmälan är bindande.

Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat din anmälan, dock senast före kursstart.
Genom att boka in dig på en kurs, samtycker du till att tjänsten anses påbörjad vid kursstart och att ångerrätten därmed är förbrukad vid kursstarten. 
Vid avbokning med hänvisning till distansköplagen återbetalas kursavgiften minus en avgift på 20% av beloppet. Denna avgift är till för att täcka vår administration.

Vill du avboka din plats på kursen, så måste du göra detta via e-post till info@caninetreat.se inom 14 dagar från det att vi bekräftat din anmälan (dock innan kursen startat), för att inte bli betalningsskyldig enligt ovanstående villkor.

Vid löp och sjukdom

Du kan delta med din tik vid löp, dock inte under höglöpet. Om hunden är sjuk ska den stanna hemma, särskilt om det är något som smittar.
Du som hundägare är välkommen att delta utan hund.
Om hunden insjuknar innan kursstart återfås kursavgiften (minus 20% i administrativ avgift) mot uppvisande av veterinärintyg eller annat som stärker att hunden är sjuk.

Egen sjukdom

Om du själv blir sjuk kontaktar du oss så försöker vi fylla med en reserv. Enstaka missade kurstillfällen ersätts ej.

Om en kurs måste ställas in

Måste vi ställa in en kurs återbetalas kursavgiften per omgående.

Privatlektioner
Paket med privatlektioner ska förbrukas inom ett år. Därefter anses ej nyttjade paket/timmar förbrukade.

Bokningsvillkor – öppna träningar

Avbokning ska ske senast 12 timmar före aktuellt tillfälle. Avbokar du senare och vi inte har reserv att plocka in betalar du halva anmälningsavgiften.
Avbokning ska ske via sms till 0730-53 71 38.

Övriga villkor

Enligt lagen om tillsyn över hundar och katter (lag 2007:1150) har en hundägare alltid strikt ansvar för sin hund vilket gäller när ni är på kurs och vid privatträning hos oss.

Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK’s rekommendationer.